Contact

Vind jouw talent in de regio

Ben je op zoek naar lokaal talent? Vind het met behulp van HRNU, want onze consultants zijn bekend met de lokale arbeidsmarkt. Met het HRNU platform zorg je ervoor dat jouw vacature de juiste doelgroep bereikt. Of laat de volledige werving en selectie aan ons over, want dat is ons vak.

Van werknemer tot interim management & advies, HR- beleid tot trainingen en actuele HR trends. Het HRNU platform beschikt over een uitgebreid netwerk. Wat je vraag ook is, we vinden creatieve oplossingen die specifiek zijn voor de regio en branche. 

Stel je vraag voor een vrijblijvend advies. Bel Brenda op M:06 269 35 265 of stuur haar een e-mail op brenda.post@hrnu.nl
 

Reageer op een vacature

Reageer direct op een vacature/opdracht die je aanspreekt! 

Schrijf je in als kandidaat, interim professional of associate partner

Schrijf je hier direct in of bekijk ons HRNU team en neem contact op met één van onze consultants. We laten je weten of er op dit moment mogelijkheden voor je zijn.

Vind jouw lokale werkgever of opdrachtgever

Maak de bewuste keuze voor een lokale baan met HRNU. Hiermee verlaag je de woon-werkafstand en optimaliseer je de werk-privébalans. Een gezonde keuze. Immers deze balans is van onschatbare waarde voor je welzijn.

Als interim manager bij HRNU krijg je de kans om lokaal te werken. Geen lange afstanden meer en zo bespaar je kostbare tijd en middelen. Kies ook voor deze efficiënte werkstijl. Besteed tijd aan wat echt belangrijk is: resultaten opleveren aan jouw opdrachtgever.

Stuur jouw LinkedIn profiel of solliciteer direct. Liever direct contact met het HRNU-team? Bel ons op 0522- 476392 of stuur een e-mail naar info@hrnu.nl

Wil je een verkennend gesprek

Neem contact op met één van onze specialisten of mail naar info@hrnu.nl om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek.

Wil je een vacature plaatsen

Neem contact op met ons op via 0522 476 392 of mail naar info@hrnu.nl voor meer informatie.

Contactformulier

Contact formulier

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!