Investeer in jouw menselijk kapitaal met HRNU

Van de e-recruitment, arbeidsmarktcommunicatie tot HR-expertise of HR interim inzet. Met het platform van HRNU krijg je maatwerk dat past binnen jouw organisatie en bedrijfscultuur. Met de betrokkenheid die je mag verwachten van jouw business partner uit de regio. HRNU helpt je om jouw team naar een hoger niveau te tillen. En bij HRNU vind je de tools voor werving die jouw HR beleid versterken. Met deze HR investeringen bij HRNU geef je jouw organisatie de brandstof voor groei en innovatie.

Recruitment

Vind je weg in de wereld van recruitment. Hoe? Met het HRNU platform als jouw betrouwbare kompas. Kom in de spotlights en breng jouw verhaal als werkgever naar de doelgroep. Of zet jouw arbeidsmarktdeskundige van HRNU aan het werk. Gebruik wervende teksten die werken. Breng jouw boodschap met overtuigende woorden en ontvang meer reacties. Maar je kunt natuurlijk ook de HRNU-recruiter aan het werk zetten. Zo maak je ook gebruik van de netwerken.

Van HR- advies tot interim inzet

Zelfs op de beruchte maandagochtend staan jouw medewerkers met een glimlach op hun gezicht hun werk te doen. Want jij weet wat de drijfveren zijn van jouw medewerkers. HR thema’s als Employer branding, duurzame inzetbaarheid tot talentmanagement en hybride werken. Jij begrijpt dat elke investering in menselijk kapitaal resultaat oplevert. Laat je informeren over de nieuwste HR inzichten en trends met HRNU advies. Of gebruik het HRNU netwerk en besteed het werk uit. Van tijdelijke projecten tot structurele HR-taken jouw interim manager is een vast gezicht op de werkvloer, betrokken en toegankelijk.  

Training & opleiding

Slimmer werken. Handiger gebruik maken van de razendsnelle technologische verandering. Geef jouw personeel de handvaten met training en opleiding. Geen luxe maar eerder een noodzaak in deze dynamische wereld. Maak samen met HRNU de analyse van vaardigheidskloven en vertaal dit naar een trainingsprogramma. Creëer een werkomgeving waarin leren nooit stopt en blijf de concurrentie voor. Van workshops, webinars tot mentorprogramma’s en in-company opleidingen. Het HRNU platform met 423 trainers & coaches heeft voor iedere vraag een freelance specialist beschikbaar.

Team- en organisatieontwikkeling

Stel je voor: een team dat niet alleen bestaat uit individuen maar uit een samenhangende eenheid. Een team dat elkaars krachten benut en elkaar aanvult. En werken in een organisatie waar de teams elkaar onderling versterken. Dat is waar teamontwikkeling om draait. Bij HRNU krijg je maatwerk. Waarom vasthouden aan één specifiek model als de vraagstukken elke keer anders zijn? Niet het model maar de teamanalyse bepaalt de aanpak van de HRNU professional.

Loopbaanontwikkeling

Met een opvallende vastberadenheid en enthousiasme pakken jouw medewerkers de verschillende rollen op in jouw organisatie. Teams werken zelfstandig en delen samen de verantwoordelijkheid. Ontdek met de HRNU loopbaanbegeleiding de uiteenlopende specifieke talenten van jouw medewerkers. Zo krijg je wendbaar personeel dat meegroeit met jouw bedrijf. Je vergroot de betrokkenheid onder jouw personeel. En je bespaart kosten van verzuim of investeringen in nieuw personeel.   

Specifieke HR vragen

Het vak HR is veel meer dan de ruil van arbeid voor salaris. Recente ontwikkelingen hebben het sociale aspect naar voren gebracht, met aandacht voor vitaliteit, duurzaamheid en werkgeluk. Essentiële aspecten voor  het succes van jouw organisatie. Daarnaast is er de dynamiek van de arbeidsmarkt en zijn er jaarlijkse aanpassingen in wetgeving. Wat je HR vraag of project ook is. De specialisten van HRNU helpen je op al deze terreinen.

 

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!