Missie en Visie

Ieder zijn vak

In een wereld vol uitdagingen en kansen staan organisaties onder druk. Met als gevolg dat organisaties zich meer en meer focussen op hun kerndoelen. Henk Heidema en Eggon Allersma zien en herkennen deze trend. De beide ondernemers begrijpen dat er behoefte is aan iets nieuws in de wereld van HR. Het is het jaar 2018 dat HRNU op de markt komt. 

Recruitment

Het platform van HRNU is vernieuwend. Het geeft organisaties de kracht om uit te blinken in hun E-recruitment. HRNU maakt hiervoor gebruik van digitale marketingtechnieken en data. Plus schrijft vacatureteksten die perfect zijn aangepast op jouw doelgroep. De openstaande functiebeschrijvingen verschijnen op de juiste kanalen. En zijn dominant aanwezig dankzij slimme technieken als SEO en SEA. Maar dat is niet alles. 

HR- taken en projecten

Het platform beschikt over een uitgebreid netwerk van HR-vakmensen. Deze interim managers staan klaar om jouw tijdelijke en permanente HR-taken en projecten op te pakken. Of het nu gaat om strategische personeelsplanning, het opstellen van functieprofielen met competenties tot verzuimbeheer of juridische ondersteuning. De kennis en ervaring is er want jou ad interim manager heeft minimaal 5 jaar werkervaring.  

Duurzaam

Bovendien kies je met HRNU voor lokaal talent. Voor die talentvolle werknemer of ervaren interim manager met minder woon-werk kilometers. Zo kies je ook voor een kleinere ecologische voetafdruk. En draag je bij aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, een extra voordeel.  

Samen sterk door lokaal zaken te doen

HRNU is jouw lokale HR partner. Maar hoe? Het bedrijf ondersteunt jouw eigen lokale gemeenschap en creërt werk voor lokaal talent. Zo draagt het platform bij aan de economische stabiliteit van jouw regio. Persoonlijke relaties maken het verschil, zeker in deze tijd van digitalisering en anonieme klanten. Spreek met een HRNU consultant en ervaar het zelf. De kennis van jouw afzetmarkt is beschikbaar. Een analyse van de unieke kansen van jouw lokale arbeidsmarkt is snel gemaakt. Op die manier krijg jij een dieper begrip van jouw behoeften en je advies op maat.

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!