Recruitment

Een professioneel platform voor de opdrachtgever, specialist en regiopartner

Vind je weg in de wereld van recruitment. Hoe? Met het HRNU platform als jouw betrouwbare kompas. Kom in de spotlights en breng jouw verhaal als werkgever naar de doelgroep. Of zet jouw arbeidsmarktdeskundige aan het werk. Gebruik wervende teksten die werken. Breng jouw boodschap met overtuigende woorden en ontvang meer reacties. Maar je kunt natuurlijk ook de HRNU-recruiter aan het werk zetten. Zo maak je ook gebruik van de optionele netwerken. 

Het HRNU platform biedt 3 krachtige mogelijkheden voor jouw werving: 

1. Gratis introductie in de regio

Deel jouw verhaal als werkgever op ons platform. Met het HRNU template staan jouw 'selling points', de meerwaarde die jij biedt als werkgever bovenaan. De HRNU-recruiter helpt je hierbij en brengt de vacature online. 

Met deze gratis optie vergroot je jouw zichtbaarheid in de regio. Want HRNU gebruikt SEO en SEA en geniet van regionale bekendheid. Jouw vacature staat 4 weken online. 

2. Doelgericht werven met de vacatureversneller

Stap 1 is het inzetten van de uitgebreide E-recruitment. De big data-technologie van HRNU. Zo vinden we jouw beste kandidaten. 

Stap 2 jouw HRNU consultant gaat speurneuzen. En zorgt ervoor dat jouw vacature de juiste mensen bereikt op het juiste moment. Net als een goed getimede golf die de kust bereikt. Zo blijf jij de concurrentie altijd een stap voor in de strijd om talent. 

En uiteraard het voorwerk doet HRNU voor je. Zoals de vacatureanalyse en schrijven van de vacaturetekst. 

3. Skilled-based werven, gericht werven inhoud

Laat het over aan de vakmensen en krijg jouw ideale kandidaten aangereikt. Want HRNU kent de lokale arbeidsmarkt. En heeft de expertise om de perfecte match te vinden tussen jouw functie en kandidaat, zowel voor vast, als tijdelijke posities. Geen 'black box' maar openheid van zaken en een transparant recruitmentproces. Daar mag je op rekenen. Dat is de reden dat we inhouse werken zodat jij als opdrachtgever volledig op de hoogte bent. Door onze sterke regionale betrokkenheid zetten we ons persoonlijk in voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. 

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!