Training & opleiding

Kom hier meer te weten over dit vakgebied
Tariefindicatie Junior
€ 35 - € 55
Tariefindicatie Medior

€ 55 - € 90

Tariefindicatie Senior

€ 90+

In het huidige tijdperk van digitalisering en technologische ontwikkelingen is het noodzakelijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. HRNU heeft een groot netwerk van trainers die trainingen en opleidingen op maat verzorgen voor directeuren, leidinggevenden, medewerkers en teams. Het resultaat:

  • Hoge kwaliteit en productiviteit van werk;
  • Jouw organisatie in beweging (in-door-uitstroom);
  • Gemotiveerde, betrokken medewerkers.

Voor iedere trainingsvraag heeft HRNU een freelancespecialist in haar netwerk. Jouw trainingsvraag is de basis voor onze aanpak. Een training is zeer geschikt om een groep medewerkers tegelijkertijd vaardigheden aan te leren. Het voordeel van een groepstraining is dat mensen van elkaar leren en het bijdraagt aan teambuilding.

Resultaat in het werk centraal

Het resultaat staat centraal bij onze trainers. We kijken naar welke vaardigheden nodig zijn om jouw medewerkers persoonlijk te laten groeien en om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie. Er worden zowel traditionele als nieuwe methodieken ingezet, zoals ervarend leren. 

Gevarieerd aanbod

Individueel of in een groep of team: je kunt voor alle trainingsvragen bij ons terecht. Voor het aanleren of uitbreiden van vaardigheden en kennis tot het opzetten van jouw eigen Academy met bedrijfsspecifieke workshops en e-learning. Met ons platform van specialisten kunnen we zowel in-company, als op een locatie in de regio trainingen verzorgen op het gebied van:

  • Leiderschap
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Communicatie
  • Vitaliteit
  • Sales

Investeren in persoonlijke ontwikkeling loont

Investeren in opleiding en training voor jouw organisatie loont. Aandacht voor persoonlijke groei en doorstroom zorgt er namelijk voor dat jouw medewerkers gemotiveerd zijn, een hoge kwaliteit van werk leveren en ze worden langer aan de organisatie gebonden.

Wil je investeren in je eigen ontwikkeling of die van je medewerkers en leidinggevenden? Neem dan contact op met HRNU, wij zorgen dat je op korte termijn aan tafel zit met de trainer die het beste past bij jouw opleidingsvraagstuk.
 

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!