Loopbaanontwikkeling

Kom hier meer te weten over dit vakgebied
Tariefindicatie Junior
€ 35 - € 55
Tariefindicatie Medior
€ 55 - € 90
Tariefindicatie Senior
€ 90+

Met een opvallende vastberadenheid en enthousiasme pakken jouw medewerkers de verschillende rollen op in jouw organisatie. Teams werken zelfstandig en delen samen de verantwoordelijkheid. Geen uitdaging is te groot. Hoe klinkt dat? Ontdek met de HRNU loopbaanbegeleiding de uiteenlopende specifieke talenten van jouw medewerkers. Zo krijg je wendbaar personeel dat meegroeit met jouw bedrijf. Je vergroot de betrokkenheid onder jouw personeel. Plus je bespaart kosten van verzuim of investeringen in nieuw personeel. 

De HRNU-diensten van Loopbaanontwikkeling

Bij HRNU krijg je de HR partner die bekend is met jouw marktsituatie. En de bedrijfscultuur op de werkvloer begrijpt. Jouw HRNU loopbaanbegeleider is fysiek aanwezig en spreekt de taal van de regio. De coach begrijpt dat elke carrière uniek is. Vanuit persoonlijke aandacht mag je rekenen op maatwerk. Maar ook op:

  1. Gedegen Evaluatie: HRNU gaat verder dan de oppervlakte. De coaches voeren diepgaande assessments uit. Zo komen de sterke punten en ontwikkelingsgebieden op tafel. Hiermee is een solide basis voor het loopbaantraject gegarandeerd.
  2. Concrete Loopbaanplanning: Samen met de werknemer en opdrachtgever stelt de coach SMART doelen op en ontwerpt een stappenplan. Zo heb je als opdrachtgever en werknemer een duidelijke richting. En geef je de werknemer de motivatie om vooruit te gaan.
  3. Toegang tot een netwerk: Werk met ons samen en krijg toegang tot ons uitgebreide professionele netwerk. We brengen de organisatie en jouw medewerker in contact met waardevolle connecties of vakgenoten. Zo zorgt HRNU voor een inspirerende omgeving die bijdraagt aan het realiseren van de doelen. En jouw medewerker laat groeien als professional en als persoon.

Meer weten? Neem contact op voor een informele evaluatie van de loopbaanbehoeften voor jouw medewerker of geselecteerde groep medewerkers. Jouw gepersonaliseerd advies helder geformuleerd op 1 A-4tje. Jouw voorproefje van de loopbaanontwikkelingsdiensten van HRNU.

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!