Specifieke HR-vragen

De regio Zwolle en Meppel profileert zich als topregio. Want de prestaties van bedrijven in deze regio scoren nog steeds bovengemiddeld. Waarom? Naast de geografische ligging, bereidheid tot samenwerken is er de mentaliteit van voor elkaar zorgen. Deel mee in dit succesverhaal en investeer in je personeelsbeleid met:

Tariefindicatie Junior
€ 35 - € 55
Tariefindicatie Medior
€ 55 - € 90
Tariefindicatie Senior
€ 90+

Arbo & verzuimbeleid

Verlaag het verzuimbeleid en verhoog het werkplezier van jouw medewerkers. HRNU streeft vooral naar het voorkomen van arbeidsgerelateerd verzuim. Hoe? Met een geactualiseerd RI&E en proactieve preventiemaatregelen.

Vitaliteit & gezondheid

De gezondheid en vitaliteit van medewerkers vormen de kern van jouw gezonde organisatie. De dienstverlening van HRNU is tweeledig. Het voorkomen van ziekte en uitval en medewerkers bewust maken van hun gezondheid. HRNU brengt medewerkers en werkgever samen. Want vitaliteit is een gedeelde verantwoordelijkheid. Waarbij medewerkers hun eigen gezondheid beheren. En werkgevers zorgen voor optimale arbeidsomstandigheden.  

Arbeidsvoorwaarden

In de huidige arbeidsmarkt, waar de concurrentie om talent hoog is, wil je als werkgever goede arbeidsvoorwaarden bieden. Welke arbeidsvoorwaarden zijn van belang voor jouw personeel? HRNU maakt de analyse en geeft advies. Maar ook het opstellen van regelingen, contracten tot schrijven van medewerkershandboek pakt HRNU voor je op. Geschreven in de taal die past bij jouw organisatie. Uiteraard met de garantie dat de arbeidsvoorwaarden, regelingen en contracten voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Assessment & advies

Succes als organisatie begint bij het begrijpen en benutten van de motivatie en talenten van je medewerkers. Gebruik de assessmenttools van HRNU. Krijg de inzichten die nodig zijn om diepgaande gesprekken te voeren over ambities. HRNU staat klaar om deze communicatie te implementeren. Met als doel het doorbreken van patronen en het creëren van een cultuur van openheid en groei.

Performance management

De HR-specialisten bij HRNU begrijpen waarom traditionele beoordelingen- en beloningssystemen niet meer aan de eisen van moderne organisaties voldoen. De HRNU aanpak voor prestatiemanagement is gericht op real-time feedback, doelgerichtheid en eenvoud. Vertrouw op HRNU om jouw prestatiemanagement te vernieuwen. En werk op een waardevolle manier resultaatgericht samen met jouw team. Op een manier die past binnen de eisen van jouw moderne organisatie.  

Strategische personeelsplanning

Talent is schaars. De arbeidsmarkt is bijzonder competitief. Twee redenen waarom de noodzaak voor strategische personeelsplanning (SPP) groter is dan ooit. Bij strategische personeelsplanning verschuift de focus van reactief reageren naar proactief voorbereiden op toekomst. Met HRNU strategische personeelsplanning krijg je een toekomstdraaiboek met behorende personeelsbezetting. Dan weet je wat de  gewenste capaciteit en skills zijn voor nu en in de toekomst. Zo minimaliseer je verrassingen en bouw je aan een veerkrachtige organisatie.

Employer Branding

Krijg meer sollicitanten. Betere sollicitanten. En behoud trotse en betrokken medewerkers. Je bereikt het met Employer Branding. De kracht van de HRNU aanpak zit in:

  1. Authentiek Verhaal: HRNU helpt jouw organisatie om haar unieke verhaal te ontdekken en te vertellen. Waardoor we gewone eigenschappen buitengewoon maken.
  2. Geloofwaardigheid voorop: De consultant arbeidsmarktcommunicatie toont jouw organisatie van haar beste kant in wervingsteksten. Maar zorgt er ook voor dat beloftes uitkomen. Eerlijkheid is onze kernwaarde.
  3. Strategische Duurzaamheid: Het bouwen van een sterk werkgeversmerk is geen kortetermijnproject. Jouw Employer Brand is in lijn is met jouw bedrijfsmerk, normen, waarden en missie. Plus flexibel genoeg om mee te groeien met de toekomstige ontwikkelingen van jouw organisatie.

Wet- en regelgeving

Van de juridische aspecten bij werving tot pensioenwet of gelijke-behandelingswetten. Waarom zelf zoeken naar de antwoorden als de HRNU consultant arbeidsrecht het antwoord heeft? Vraag een videocall aan en stel je vraag. Of meld je aan voor de HRNU updates waarin alle relevante informatie  helder is opgeschreven.

Ontslagbegeleiding

Als het noodzakelijk is doe het goed. HRNU biedt ontslagbegeleiding vanuit drie principes:

  1. Optiemogelijkheden begrijpen: HRNU helpt jou als werkgever om de verschillende opties te begrijpen en te verkennen.
  2. Voorkomen van juridische geschillen: De HRNU aanpak is gericht op het voorkomen van een gang naar de rechter.
  3. Ruimte en begrip voor werknemers:  Er is begrip voor emoties die veranderingen oproepen bij werknemers. HRNU houdt rekening met de menselijke kant van HR in de ontslagbegeleiding. Met aandacht voor de behoeften en zorgen van jouw werknemers.
Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!