HRNU Teamontwikkeling in de praktijk

Kom hier meer te weten over dit vakgebied
Tariefindicatie Junior
€ 35 - € 55
Tariefindicatie Medior
€ 55 - € 90
Tariefindicatie Senior
€ 90+

Stel je voor: een team dat niet alleen bestaat uit individuen maar uit een samenhangende eenheid. Een team dat elkaars krachten benut en elkaar aanvult. Dat is waar teamontwikkeling om draait. Waar staat jouw team nu? De aanpak van HRNU begint bij het luisteren en het maken van een teamanalyse. Dat doen we samen met de opdrachtgever. De modellen zijn bekend, maar de teamanalyse bepaalt de aanpak. Elk traject is maatwerk.

Wat is een investering in je team je waard als je dit terug krijgt?

Onze garanties:

  • De HRNU aanpak zorgt ervoor dat jouw team en organisatiedoelen beter op elkaar afgestemd zijn. Zo bereik je jouw doelstellingen als organisatie.
  • Met de HRNU teamontwikkelingsaanpak verhoog je de productiviteit van jouw team. Wat effectief resulteert in betere resultaten in jouw organisatie.
  • Elke investering in je team met de HRNU coach is een investering in communicatie. Met als voordeel dat medewerkers alle informatie krijgen. En dat teamleden verrassenderwijs meer informatie onderling delen.
  • Zoals uit de cijfers zal blijken. Elke teamontwikkelingstraject levert een hogere tevredenheid en betrokkenheid op bij jouw medewerkers. Voorafgaand en na afloop van elke coaching traject zie je dat terug in de cijfers van medewerkerstevredenheid enquête.    
  • De HRNU coach verbetert de teamdynamiek. Jij mag rekenen op minder conflicten en een betere samenwerking op de werkvloer.
Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!