HRNU altijd dichtbij

Beste opdrachtgever,

Bij HRNU ben je nooit ver verwijderd van de ondersteuning die je nodig hebt. Bovendien is er de kennis van de lokale markt. Wat betekent dat de oplossingen die we bieden altijd aansluiten bij jouw situatie. Samenwerken met HRNU betekent een service die persoonlijk, op maat gemaakt en betrouwbaar is. Geef ons het vertrouwen en HRNU behartigt ook jouw belangen en welzijn. Van recruitmenttools, training en opleiding tot HR interim inzet.

Stap 1: De Kennismaking. HRNU heeft geen speciale ‘walk in dag’, maar de business partners van HRNU zijn elke werkdag bereikbaar voor jouw vragen. Mijn vraag is. Maar bellen mag ook op 0522 476 392. Een afspraak met jouw regionale businesspartner en vaste contactpersoon is snel gemaakt.

Stap 2: Samen brainstormen. Van dagelijkse HR-werkzaamheden tot de strategische wereld van Human Resource Management. We stellen je tal van vragen. Want we willen jouw vraag én jouw organisatie echt begrijpen. En natuurlijk stelt jouw vaste contactpersoon bij HRNU zichzelf uitgebreid aan jou voor.

Stap 3: Samenwerkingsvoorstel. Na ons gesprek krijg je een op maat gemaakte offerte. Uiteraard kijkt een specialist altijd mee zodat jij de beste oplossing ontvangt. Wat je vraag ook is. De afgesproken resultaten en wat je mag verwachten van HRNU staan helder beschreven. Jij weet waarvoor je tekent.

Contacteer ons

Beste HR vakspecialist, interim manager,

Laten we onze krachten bundelen. Zo zijn we samen sterker en bereiken meer. Ook voor de regio. Dat is HRNU. Hiervoor werkt het bedrijf succesvol samen met samenwerkende partners in het HR-vakgebied. Al 124 HR Managers, 258 interim HR adviseurs en 423 trainers en coaches gingen je voor.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Kom kennismaken en maak gebruik van ons contactformulier. Bellen is nog leuker en kan op 0522 476 392. Zo ontvang jij alle informatie die je nodig hebt en vergroot je jouw regionale kennis. En wie weet is onze kennismaking het startpunt van een vruchtbare samenwerking.

Beste professional die zich oriënteert,

Ken jij de bedrijven in jouw regio? Weet jij welke baanmogelijkheden er zijn? De Business Partners van HRNU brengen al meer dan 20 jaar werkgevers en kandidaten succesvol samen. Met de focus op de regio spreek jij met een specialist die beschikt over de relevante netwerken en kennis heeft van de lokale arbeidsmarkt. Zo krijg jij de gewenste introductie bij:  middelgrote bedrijven tot MKB-bedrijven en organisaties in profit of  non-profit sector.  

Bij HRNU draait alles om jouw succes en groei. Laten we samen aan jouw toekomst werken. Neem contact op met ons contactformulier. Of bel met Kaylie +31619467569

Dit zijn aantrekkelijke organisaties in de regio

Direct een open inschrijving?

Wij nemen snel contact met je op, om te zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!