SLIM Subsidie

Wat als je subsidie kan krijgen voor talentontwikkeling, wat zou jij daarmee doen? Laat je adviseren door HRNU over de SLIM subsidie. 

Als je zowel het geld van de SLIM-subsidie als de tijd van de interim HR-manager hebt, is het tijd om knopen door te hakken. Stel jezelf deze vragen: Wil je eerst begrijpen wat de trainingsbehoefte is en een ontwikkelingsplan opstellen? Of weet je al wat je nodig hebt en zijn je medewerkers klaar om te groeien? Als dat het geval is, kun je praktische leermethoden implementeren, zoals ontwikkelingsgesprekken en een werkomgeving die inspireert. 

“In de eerste weken van het nieuwe jaar, was mijn agenda nog niet tot de nok gevuld. Dus greep ik mijn kans om enkele HR-interim managers te ontmoeten en in gesprek te gaan. We spraken over talentontwikkeling en een leven lang leren. In deze blog deel ik drie boeiende inzichten.”

Wat opviel in deze gesprekken met HR-professionals? Dat is dat veruit de meeste trainingen gericht zijn op kennis en vakinhoud. Dit onderstreept het belang van het bijhouden van de nieuwste informatie en trends. Zo blijf je als werknemer relevant in de huidige snel veranderende wereld.

Daarnaast gaven ook vier van de tien HR-managers aan dat leiderschapsontwikkeling een topprioriteit is. Ten eerste zijn goede leiders essentieel om de koers van een organisatie te bepalen. En ten tweede inspireren en begeleiden ze medewerkers om hun prestaties te verbeteren.

Eveneens hechtte drie van de tien HR-managers veel waarde aan trainingen op het gebied van soft skills en persoonlijke ontwikkeling. Deze vaardigheden, zoals communicatie en teamwork, dragen bij aan een positieve werkomgeving. En verbeteren de algehele prestaties van teams.

Laten we actie ondernemen. Wat vind jij van levenslang leren? Welke obstakels ervaar je in jouw organisatie? Welke slimme strategieën gebruik jij om leren en ontwikkeling te stimuleren? Word nu geïnformeerd over de kansen met SLIM en laten we samen werken aan groei en succes!

Heb je vragen?

Neem contact op met Brenda Post, telefonisch bereikbaar op +316 269 352 65.